Начало Бокс Боби Бояджиев предизвика родни боксьори със свещ (ВИДЕО)

Боби Бояджиев предизвика родни боксьори със свещ (ВИДЕО)

Боби Бояджиев предизвика родни боксьори със свещ (ВИДЕО)
0

Предизвикателство към българските боксьори отправи Борислав Бояджиев. В сряда вечер един от най-добрите ни треньори по бокс даде домашна задача не само към свои възпитаници, но и до всички в родния бокс. Чрез видеообърщение от профила на своята академия „Boxing Academy Bobi Boyadjiev“ във Facebook той предизвика състезателите да загасят свещ с един удар.

Предизвикателството на Бояджиев идва в момент, в който състезатели и треньори спазват указанията да стоят по домовете си заради пандемията от коронавирус. Както знаете, залите за тренировки са затворени. Това обаче не спира надеждите ни по бокс да тренират. Бояджиев провежда занимания онлайн със своите възпитаници.

Предизвикателството му пък веднага намери десетки последователи, които демонстрират с видеозапис уменията си.

Боби Бояджиев отправи лично призив към националите Симеон Чамов и Благой Найденов, които тази седмица участваха в европейската олимпийска квалификация и се завърнаха от Лондон, както и към Петър Драганов – шампион за 2019 г. при мъжете, Божидар Джуров – сребърен медалист при мъжете и златен при младежите за 2019, Георги Свечев и Георги Лефтеров, европейските шампиони Уилям Чолов и Красимир Джуров, вторите за Купа „България“ – Спас Ангелов и Християн Христов, Емил Кръстев – шампион за юноши и бронзовия медалист Александър Янис, най-малките представили на клуба Красимир Кирилов и Петър Христов.

Освен състезатели на своя академия, Бояджиев „хвърли ръкавицата“ и към останалите треньори от националния отбор на България, към останалите боксьори и към президента на федерацията Красимир Инински.

Част от отговорите с видео може да видите ТУК.