Начало ММА Увековечиха Пади Пимблет и посланието му за психическото здраве

Увековечиха Пади Пимблет и посланието му за психическото здраве

Увековечиха Пади Пимблет и посланието му за психическото здраве
0

Ливърпулецът Пади Пимблет завоюва трета поредна победа в UFC през изминалия уикенд, надвивайки Джордан Левит на галавечерта в Лондон „UFC Fight NIght 208“.

„Лошичкия“ боец от лека категория превзе сърцата на хиляди фенове не само с прекрасните си умения в Октагона, но и със сърцераздирателната история, която сподели след триумфа си.

Британецът призна, че посвещава победата си на свой приятел, който е отнел живота си в седмицата на битката му. Пимблет не скри емоциите си и обърна внимание на проблема с психическото здраве на мъжете по цял свят.

Думите на Пади очевидно са отекнали в доста сърца, едно от които е това на шотландския художник Саймън Матиесън. Британецът обезсмърти посланието на Пимблет с красив стенопис, на който е изобразен лика на боеца и неговото послание.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Paddy THE BADDY Pimblett (@theufcbaddy)

В нашия свят има стигма, че мъжете не можем да говорим за чувствата сиси. Чуйте ме, ако сте мъж и имате проблеми и си мислите, че единствения начин да ги решите е като се самоубиете, намерете някой, с когото да поговорите„, гласи надписа на фреската, която е изрисувана на улица в шотландския град Дънди.