Начало ММА Ужасяваща аркада и много кръв белязаха женски ММА мач (СНИМКИ)

Ужасяваща аркада и много кръв белязаха женски ММА мач (СНИМКИ)

Ужасяваща аркада и много кръв белязаха женски ММА мач (СНИМКИ)
0

Един от най-кървавите и брутални мачове се проведе вчера в Канзас, САЩ, където ММА организацията „Invicta FC“ имаше галавечер.

Главното събитие на вечерта бе резервирано за шампионска битка при дамите. Лиса Верзоса и Юлия Столяренко си оспорваха титлата в категория „петел“, а срещата със сигурност ще остане в спомените на всички, които са я наблюдавали.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

What a WAR! Respect to both fighters for laying it all on the line tonight at #PhoenixSeries3!

Публикация, споделена от Invicta Fighting Championships (@invictafc) на

Двубоят между двете дами ще остане в историята като един от най-кървавите мачове не само на организацията, но и като цяло. Още по-впечатляващ е фактът, че нито една от двете участнички не се предаде и победител бе провъзгласен след пълните 5 рунда.

Столяренко нанесе много щети по лицето на опонентката си по време на мача. Най-сериозната и смущаваща аркада по лицето на Верзоса се появи от удар с лакът в третия рунд, а секунди след това лицето на младата американка приличаше като от сцена от филм на ужасите.

Аркадата започваше от челото на Верзоса, като раната стигаше чак до носа ѝ.

twitter.com

Освен това, Верзоса получи още една аркада под лявото око, която изглежда като драскотина в сравнение с травмата до нея. Цялата клетка и двете участнички бяха в кръв от тежките рани, но въпреки това срещата не бе спряна и дамите си заслужиха наградата „Мач на вечерта“.

В крайна сметка Столяренко стигна до победата след съдийско решение и сграбчи вакантната титла.