Начало ММА Валъри Луреда получи нов договор от Белатор
0

Валъри Луреда получи нов договор от Белатор

Валъри Луреда получи нов договор от Белатор
0

MMA красавицата Валъри Луреда се похвали с нов договор с настоящия и работодател „Белатор“. Тя сподели, че е подписала многогодишен ексклузивен контракт за работа с американската организация.

„Радвам се да съобщя, че преподписах с „Белатор“. Винаги съм казвала, че съм тук, за да покажа боецът, който съм, и да преследвам пояса в категория „муха“. Родена съм за това“, съобщи Луреда в профила си в Instagram.

Луреда записа трета победа в Белатор само преди седмица. Тя нокаутира Тара Граф и отпразнува победата с танц, който събра очите на милиони. Според „Bellator“, видеото с нокаута и танца на Луреда има общо над 11 милиона гледания във всички страници в социалните мрежи на организацията.

Въпреки популярността в социалните мрежи заради провокативните си снимки, Валъри настоява, че тя е истински боец, а не  „Instagram звезда“.

„Беше толкова хубаво, когато победих, защото всички говориха негативно за мен заради „Twitter“ и „TikTok“ и това, което не съм“, добави Луреда.

Валъри е черен колан по такекуондо, а към този момент е състезател на на „American Top Team“.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".