Начало ММА Вердум: Ако се бием с Джоунс в тежка категория, ще го откажа
0

Вердум: Ако се бием с Джоунс в тежка категория, ще го откажа

Вердум: Ако се бием с Джоунс в тежка категория, ще го откажа
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум твърди, че може да откаже Джон Джоунс на земята, ако двамата премерят сили.

Вердум, който е настоящ боец на веригата PFL, се надява някога да има възможността да участва в събитие, което е организирано между две различни вериги. Така шампионите от различни организации ще могат да се изправят един срещу друг, по думите на майстора на Бразилското джу джицу.

43-годишният Фабрицио ще е един от осемте участници в Гран При турнир на PFL на наградата от 1 милион долара и титлата на шампион в тежка категория. Турнирът ще се изиграе през април.

„Вярвам, че Джон Джоунс ще е бъдещ шампион на UFC. Ако спечеля Гран При Турнира на PFL, ще бъде страхотно да премерим сили на събитие, което е организирано от UFC и PFL. Нямам съмнение, че ако се срещна с Джоунс и съм в същата форма като в битката с Густафсон, ще го откажа„, споделя Вердум пред „Sherdog“.

Към този момент Джоунс няма насрочен двубой в тежка категория, но според последните му публикации в социалните мрежи става ясно, че ще търси преминаване при най-тежките в UFC в скоро време.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".