Начало ММА Ветори: Заслужих си реванш срещу Адесаня

Ветори: Заслужих си реванш срещу Адесаня

Ветори: Заслужих си реванш срещу Адесаня
0

Марвин Ветори остана доволен от показаното срещу Кевин Холанд в главното събитие на UFC Вегас 23, въпреки че италианецът сподели, че е очаквал още повече от себе си.

27-годишният боец доминира американския си съперник и си заслужи победата чрез единодушно решение, демонстрирайки за пореден път отличните си умения в борбата и граплинга.

Победата бе пета поредна за него и според „Италианската мечта“ това трябва да е напълно достатъчно за реванш с шампиона Израел Адесаня. Именно кралят на средната дивизия бе последния, който победи Ветори през 2018-та.

„Намирам се в серия от 5 поредни победи, бия се с когото и когато ми кажат“, заяви Ветори след мача си в неделя.

„Никога не се оплаквам, винаги влизам в категория, доминирам над съперниците си… Не оставям никакви съмнения в клетката. Мачът ми срещу Адесаня бе най-оспорваният му двубой.

„И до ден днешен вярвам, че аз победих. С него трябва да се бием отново. Не мисля, че Робърт Уитакър е толкова гладен. Дейна Уайт може да ми вземе билет за събитието следващата седмица (Уитакър – Гастелъм).

„Но каквото и да се случи тогава, аз съм следващият в списъка. Заслужил съм си го. Никой не се доближава до мен в това отношение“, добави италианецът.