Начало Видео Високо напрежение на пресконференцията преди Белатор 263 (ВИДЕО)

Високо напрежение на пресконференцията преди Белатор 263 (ВИДЕО)

Високо напрежение на пресконференцията преди Белатор 263 (ВИДЕО)
0

Напрежението между шампиона в категория „перо“ на Белатор Патрисио Фрейре и претендента за пояса му Ей Джей Маккий премина към опит за физическа саморазправа. Това се случи на пресконференцията преди Белатор 263, която се проведе късно снощи.

Ей Джей се опита да отнеме пояса на Патрисио от масата пред тях (в стил Конър Макгрегър) и това ядоса шампионът, който се нахвърли върху Маккий. За щастие, двамата бяха разтървани и не се стигна до инцидент.

Кавгата започна, когато двамата бойци започна да се обиждат и да заплашват членове на семействата си, а историята вече е показвала, че това е рецепта за меле в света на бойните спортове.

Ето какво се случи:

Фрейре и Маккий ще оглавят предстоящата галавечер на Белатор в Инглууд, Калифорния, която ще се състои на 31-и юли. Битката е финал на Гран При турнира в категория „перо“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".