Начало ММА Войната на Конър и Хабиб минава на друго ниво
0

Войната на Конър и Хабиб минава на друго ниво

Войната на Конър и Хабиб минава на друго ниво
0

Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов отново един срещу друг? Сблъсъкът, който издигна UFC на съвсем друго ниво и увеличи неимоверно интереса към организацията на Дейна Уайт, е на път да се завърне на сцената. В този случай обаче може да видим „Ноториъс“ и „Орела“ от двете страни на барикада, но не като бойци, а в ролята им на треньори.

Конър, който е първият в историята на UFC носил световните пояси в две различни категории едновременно, има предложение да се присъедини към екипа на Брайън Келъхър. Британецът ще се изправи срещу братовчеда на Хабиб – Умар Нурмагомедов в сблъсък в категория „петел“.

Събитието ще се състои през месец март на UFC 272. „Ноториъс, искаш ли да дойдеш в ъгъла ми за следващия ми мач срещу братовчеда на Хабиб – Умар“, написа самият Брайън в социалните мрежи.

Отговорът на Конър все още се изчаква, но самият Умар коментира офертата така: „Няма да ти помогне Брайън“. Келъхър е с актив от 24 победи и 12 поражения в клетката, докато Нурмагомедов няма поражение в 13 последователни мача.