Начало Бокс Григор Саруханян предизвика Боби Бокса

Григор Саруханян предизвика Боби Бокса

Григор Саруханян предизвика Боби Бокса
0

ЦСКА срещу „Левски“ на професионалния боксов ринг – задава ли се такова дерби?!

Популярният фен на „червените“ Борислав Занков-Боби Бокса е приел предизвикателството на Григор Саруханян. „ProBoxPromotions“ съобщава, че сме близо до такава среща, въпреки че все още няма официална дата и място. Занков е сред популярните членове на „Animals“, докато Саруханян е от редиците на „София Запад“, така че съперничеството и спортната интрига са гарантирани на най-високо ниво.

Мачът, който ще се проведе в лека-тежка категория, е уговорен за 8 рунда.

35-годишният Саруханян е в перфектна серия от 14 мача без поражение на профи ринга. Той има едва 5 загуби. В последния си мач бившият национал на България сломи още в първия рунд Малказ Сухашвили. Срещата бе през ноември миналата година.

В същото време Занков е един от ветераните на ринга – с над 40 срещи, а на 19-ти февруари ще отбележи 10 години сред професионалистите.

По-късно самият Саруханян сподели, че засега двубоят се отлага, тъй като Занков е контузен. Боксьорът и фен на ЦСКА е посочил, че има счупване на ръката.

Григор Саруханян, който е известен и като привърженик на „Левски“ и може да бъде забелязан на трибуните в Сектор „Б“, със сигурност ще има изява на 12-ти март. Той ще излезе в главния мач на традиционния боксов турнир за фенове и фенклубове на „Левски“.

Тази година ще бъде чествано 10-ото юбилейно издание на „Битки на духа“. Съперник на Саруханян ще е чужденец, но засега не се съобщава името му.

Боксовият турнир на „сините“ привърженици ще се проведе на 12.03 от 19:14 часа в столичната зала „София“. Следете boec.BG за още подробности!