Начало ММА Александър Волкановски: Преди реванша с Махачов пиех всеки ден

Александър Волкановски: Преди реванша с Махачов пиех всеки ден

Александър Волкановски: Преди реванша с Махачов пиех всеки ден
0

Александър Волкановски хвърли допълнителна светлина върху своето разочарование и емоционално състояние, което влезе в заглавията след загубата му с нокаут от Ислам Махачев.

Много беше направено от пресконференцията на Волкановски след двубоя на UFC 294 през октомври, когато той се пречупи пред медиите и разкри поражението си и се бори с бездействие. По време на интервю с FREESTYLEBENDER , Волкановски (26-3 MMA, 13-2 UFC) разкри, че е пиел алкохол всеки ден, преди да получи обаждането да се реваншира с Махачев само с 12-дневно предизвестие.

Беше като малко ритване на задника за мен – не бях дисциплиниран“, каза Волкановски относно второто си поражение от Махачев. „Известен съм с това, че съм дисциплиниран през цялата година, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но просто не бях по това време. Бях наистина разочарован. Бях по-разстроен от това кой бях през предходните месеци, водещи до това. Честно казано, това го направи малко по-лесно, защото ме изтръгна от него. Изтръгна ме от него. Пиех всеки ден около три или четири седмици.