Начало ММА Волкановски сменя тактиката за реванша с Махачев

Волкановски сменя тактиката за реванша с Махачев

Волкановски сменя тактиката за реванша с Махачев
0

Граплинг шампиона Крейг Джоунс, който е част от треньорския екип на Александър Волкановски, разкри част от тактиката за реванш с Ислам Махачев.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 21 октомври в главното събитие на UFC 294. Шампионът в категория „перо“ смени в последния момент Чарлз Оливейра, който получи контузия.

По този начин Волкановски получи дългоочаквания реванш, след като през февруари тази година двамата проведоха страхотна битка, която дегестанският боец спечели с единодушно съдийски решение (48–47, 48–47, 49–46).

Махачев за Волкановски: Уважениe, че прие толкова бързо

Преди първата битка загубихме много време в работа по защита от събмишън. Както се оказва, Ислам не знае какво е. Той просто виси на гърба на опонентите си в продължение на 20 минути. Сега ще излезем от контрола му. Последния път нямаше заплаха от събмишъни от негова страна. Този път ще направим нещата по различен начин„.

Казах много глупости преди първата битка, но накрая всичко се оказа истина. Всички ме критикуваха, но така и не им стана ясно какво казвам. Получих много омраза след моите коментари, но когато битката приключи, беше приятно да чета всички тези интернет тролове„, каза Джоунс.