Начало ММА Волков набързо се саморазправи с Розенструйк

Волков набързо се саморазправи с Розенструйк

Волков набързо се саморазправи с Розенструйк
0

Александър Волков се завърна към победите с бърз технически нокаут над Жайрзиньо Розенструйк. Руснакът спечели главното събитие на UFC Fight Night 207 в Лас Вегас за 2 минути и 12 секунди.

Реферерът Хърб Дийн спря битката, след като Розенструйк беше видимо наранен, макар и все още на крака. До това се стигна след негова луда серия от удари, след които руснакът оцеля. Волков си възстанови позицията и отправи бомба с дясната си ръка в брадичката на съперника.

Това разклати суринамеца и Саша продължи с атаката, за да го довърши. След един от ударите дори протектора излетя от устата на Жайрзиньо. Така съдията беше длъжен да спре случващото се, опазвайки здравето на боец.

Волков се завърна след загубата от Том Аспинал в Лондон при последното му влизане в октагона. Розенстрийк също допусна поражение – от Къртис Блейдс след решение миналия септември. Интересно е на кое място ще бъде той след обновяването на ранглистата в тежка категория, защото вече е потенциален съперник на Благой Иванов-Багата.

Волков на свой ред продължава да мечтая за шанс да спори срещу шампиона Франсис Нгану. За целта обаче му трябват поне две победи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.