Начало ММА Волков призна: Малко се страхувам от Нгану
0

Волков призна: Малко се страхувам от Нгану

Волков призна: Малко се страхувам от Нгану
0

Номер 6 в ранглистата на тежка категория на UFC Александър Волков коментира изявлението на Франсис Нгану, който по заплашителен начин поздрави руския боец ​​за победата над Алистър Оверийм, съветвайки го да внимава, за да не се подхлъзне.

„Първо, в Русия девет месеца в годината е хлъзгаво, така че вече свикнах да бъда хлъзгав. И второ, искам да се боря за пояса, защото обективно виждам формата си и не искам да си губя времето в битки с кандидати сега. Мисля, че мога да се боря за колана и да победя шампиона. Разбира се, няма да зависи от мен да организирам тази битка, но бих искал да се боря за пояса. Спечелих две уверени победи, показах на всички, че съм физически готов да печеля и искам да се бия с шампиона и да демонстрирам всичко с пълна сила„, коментира Волков.

Волков разби мечтата на Овърийм за титла при най-тежките (РЕЗУЛТАТИ)

На UFC 260 в Лас Вегас на 27 март Франсис Нгану ще се опита да вземе титлата от действащия шампион в дивизията Стипе Миочич, а Волков вярва, че ще намери ключа към победата над този, който напусне Октагона с шампионския пояс.

„И двамата не са лесни, но аз мога да направя чудеса. За да бъда честен, борбата с Нгану е малко страшна, но това е моята работа – да направя каквото мога. Естествено, вълнението, чувството, че мога да бъда наранен сериозно, е във всяка битка. Няма значение дали е срещу Нгану или някой друг. Той е добър силен боец, но има неща, с които да го хвана. Не искам да се занимавам с приказки, да казвам, че ще спечеля срещу него, но знам някои елементи, поради които мога да спечеля“, добави руснакът.

Волков: Идвам за титлата (ВИДЕО)