Начало ММА WWE освободиха Кейн Веласкес
0

WWE освободиха Кейн Веласкес

WWE освободиха Кейн Веласкес
0

Бившият хегемон в тежка категория на UFC Кейн Веласкес вече не е част от най-елитната кеч организация WWE. Спортният журналист Дейв Мелцър от „Wrestling Observer Radio“ заяви това и посочи съкращенията в компанията заради коронавируса като причина за освобождаването на Веласкес.

37-годишният Веласкес дебютира в кеча през август 2019 г. и подписа сделка с WWE за няколко години. Там той участва в двубой реванш с неговия съперник от миналото Брок Леснар, но този път по правилата на кеча. Битката се състоя в ОАЕ миналия октомври и Леснар бе победителя в нея. При първия сблъсък между двамата през 2010 г. мексиканецът завоюва за първи път титлата при най-тежките в UFC.

В битките си след това той записа пет победи в осем срещи. Когато напусна организацията, той бе изваден от списъците на Американската анти-допинг агенция (USADA). Към този момент той не е върнат в тези списъци, което означава, че завръщането му към професионалния ММА не е сигурно.  В последните четири години Веласкес претърпя няколко сериозни контузии в гърба и изигра едва две срещи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".