Начало ММА Хабиб: Конър беше пиян, когато говореше за баща ми
0

Хабиб: Конър беше пиян, когато говореше за баща ми

Хабиб: Конър беше пиян, когато говореше за баща ми
0

Конър Макгрегър е бил в нетрезво състояние, когато е споменавал починалия баща на Хабиб Нурмагомедов в социалните мрежи, смята дагестанецът.


Само един много ядосан човек може да говори в такъв контекст за вашия баща, съпруга, деца или религия. Ако сте нормален човек, никога няма да говорите за такива неща. Мисля, че Макгрегър беше пиян или под влияние на някаква субстанция. На следващия ден той изтри тези съобщения. Когато е дошъл на себе си и погледнал телефона, е казал: „Какво направих!?“. И изтри всичко„, смята Хабиб.

Когато някой не е с нас и говорите за него в такъв контекст, това показва какво има вътре във вас. Показва цялата ви вътрешна мръсотия. Когато сте един от най-добрите бойци в света и ударяте 70-годишен мъж в кръчма – това ви показва кой сте. Когато имате родители и деца, как можете да се държите така? Не разбирам защо близките му не му казват: „Хей, какво правиш!?“, продължи бившият шампион на UFC.


Когато хората станат богати и известни, около някои от тях има по-малко истински хора. Те ги губят. Истинските хора, които те обичат, винаги ще ти кажат истината. A фалшивите винаги ще казват, че си прав. Те няма да кажат нищо, което може да ви разстрои, защото се страхуват да не загубят топло място. Истинските хора не се интересуват от това. Те са били с теб преди да станеш богат и известен. Те не се интересуват от пари и просто те обичат. Мисля, че той загуби много истински хора от обкръжението си. Не мисля, че до него сега са тези, които са били с него, преди да стане шампион. До всеки човек трябва да има някой, който да напомня кое е добро и кое е лошо„, каза още Нурмагомедов.


Мисля, че една от основните причини, поради които станах шампион, е моята психологическа стабилност. Мога да контролирам емоциите си. Мисля, че мога да контролирам всичко. Мога да се справя с всичко, което ми се случва на този свят„, завърши Хабиб.