Начало Видео Хабиб недоумява как О’Мали получи победата срещу Ян (ВИДЕО)

Хабиб недоумява как О’Мали получи победата срещу Ян (ВИДЕО)

Хабиб недоумява как О’Мали получи победата срещу Ян (ВИДЕО)
0

Събитието UFC 280 роди едно от най-дискусионните решение в скорошната история на световния ММА. Говорим, разбира се, за двубоя от категория „перо“ между Пьотър Ян и Шон О’Мали.

Руснак и американец направиха красив и равностоен двубой, но според мнозина фенове, специалисти и бойци неединодушното съдийско решение в полза на „Шуга“ е било чист обир.

Самият О’Мали изглеждаше малко озадачаен след края на двубоя и за разлика от предишни пъти, бе сдържан в коментара си за мача.

Бившият шампион в лека категория и сънардоник на Ян – Хабиб Нурмагомедов, остана меко казано изненадан от решението на съдиите. В интернет пространството се появи видео с реакцията на „Орела“ от момента, в който Брус Бъфър съобщаваше съдийските карти.

Нурмагомедов наблюдава случващото се заедно със своя отбор на телевизор в съблекалните, а реакцията му е повече от красноречива.

„Неединодушно решение?“, очудено споделя Хабиб.

„Как? Как? Как е възможно това? Дадох му всички три рунда. Беше трудно, но той спечели и третия рунд“, пита Нурмагомедов недоумявайки въпросното решение.