Начало ММА Хабиб: Нищо не ми дава мотивация да се върна
0

Хабиб: Нищо не ми дава мотивация да се върна

Хабиб: Нищо не ми дава мотивация да се върна
0

Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов говори за диалога си с президента на организацията Дейна Уайт, след който окончателно шампионската титла бе овакантена, а дагестанецът се пенсионира.

Много е трудно да откажа на Уайт, ще бъда честен. Понякога идваше в добро настроение, беше любезен … Понякога точно обратното. Имахме истински мъжки разговор между двама честни мъже. По време на последната среща той ме попита: „Хей, какво ще правим?“ Казах: „Нищо не се е променило. Леката дивизия трябва да се развива. Не искам да задържам ситуацията “, каза Хабиб.

Официално извадиха Хабиб Нурмагомедов от UFC

Нищо не ми дава мотивация да се върна в клетката. Но имах толкова много близки хора, които ми помогнаха да стана звезда, шампион. Сега съм тук, за да помогна на момчетата, да им дам енергия, да им помогна с тренировъчния лагер, сега това е основната ми мотивация за мен „, каза Нурмагомедов.

Хабиб обяви решението си да се оттегли от смесените бойни изкуства през октомври 2020 г. след убедителната си победа над Джъстин Гейджи и третата защита на титлата. Дълго време UFC се надяваше, че той ще промени решението си и не бързаше да го лишава от шампионската си титла.

На UFC 262 на 15 май вакантната титла в лека категория ще се реши между Майкъл Чандлър и Чарлз Оливейра.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.