Начало ММА Хабиб Нурмагомедов пристига в САЩ са среща с Дейна Уайт
0

Хабиб Нурмагомедов пристига в САЩ са среща с Дейна Уайт

Хабиб Нурмагомедов пристига в САЩ са среща с Дейна Уайт
0

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов публикува снимка в Instagram от международното летище в Лос Анджелис.

„Една година не съм идвал тук. През тази година много се промени в живота ми, имаше хубави моменти, имаше и трудни времена. Но това е животът и ние продължаваме да се движим. Нека Всемогъщият да ни помогне на всички, защото не знаем какво ще се случи след една година“, написа „Орела“ към снимката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Нурмагомедов отлетя за САЩ, за да се срещне с президента на UFC Дейна Уайт. По време на тази среща трябва да се реши по-нататъшната съдба на титлата на дагестанеца, който обяви края на спортната си кариера през октомври миналата година. Хабиб иска да оваканти колана, но Уайт ще опита отново да го убеди да се върне в осмоъгълника.

Нурмагомедов многократно е заявявал, че не се интересува от битка с никой от потенциалните претенденти за титлата. Eдинственият съперник, който може да го накара да промени решението си и да се завърне в ММА, е легендарният Джорж Сейнт Пиер, който отдавна е в пенсия.