Начало ММА Хабиб поиска да вкарат Макгрегър в затвора
0

Хабиб поиска да вкарат Макгрегър в затвора

Хабиб поиска да вкарат Макгрегър в затвора
0

Световен шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов продължи войната си с Конър Макгрегър. Този път руснакът избухна след показването на кадрите как ирландецът бие човек в бар.

„Хората като него трябва да стоят в затвора. Този човек няма принципи и не изпитва уважение. Това е лош пример за спорта. Някои от действията му са полезни за ММА, но не и тези. Той у луд. Постъпката му е безумна“, обяви Нурмагомедов пред TMZ.

„Правителството трябва да се разправи с него. Това е мнението ми. Много съм ядосан, след като видях видеото. Не разбирам как може да бие този възрастен човек. Днес налага човек на години, а утре какво ще направи“, допълва руснакът.

Както е известно, вчера се появиха кадри, в които Конър Макгрегър бие посетител в бар, който не иска да пие уиски от неговата марка. Това не е първият случай, в който ирландецът нарушава законите. Преди това Макгрегър нападна автобус с участници в турнира UFC-223, сред които беше и самият Нурмагомедов. Оттогава двамата са в нестихваща вражда и постоянни закани.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.