Начало ММА Хабиб с коментар за бъдещето му във футбола
0

Хабиб с коментар за бъдещето му във футбола

Хабиб с коментар за бъдещето му във футбола
0

Бившият световен шампион на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов коментира своето бъдеще в професионалния футбол. „Орела” бе обявен за ново попълнение на третодивизионния руски „Легион Динамо”, който е ситуиран в родния му град Махачкала. В последствие обаче мениджърът на дагестанеца Али Абделазиз определи това като фалшива новина.

По време на пресконференция за енергийна напитка Хабиб изложи и своето становище по казуса. „Имам приятелски отношения с „Легион Динамо”. Подкрепям отбора и когато съм в Махачкала ходя на техните мачове, но нямам планове да стъпвам на терена, защото в момента по-често летя, отколкото вървя”, заяви Нурмагомедов.

Бившият световен шампион обаче не даде ясен отговор относно бъдещето си във футбола. „Не съм подписвал договор, но имаме добри отношения с ръководството. Мога да се разбера с тях и да играя във всеки един момент. Зависи от ситуацията, ще видим. Скоро ще имат мач за купата, мисля че с елитния „УФА”. Не се знае, но за да играя футбол на такова ниво, трябва да сваля няколко кила”, каза още Хабиб.