Начало ММА Хабиб се подигра с Конър Макгрегър
0

Хабиб се подигра с Конър Макгрегър

Хабиб се подигра с Конър Макгрегър
0

Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов реагира на изявлението на Конър Макгрегър, че е претърпял само едно поражение в смесените бойни изкуства и, че се броят само нокаутите.

Рекордът ми в смесените бойни изкуства е 19 победи и една загуба. Броя само нокаути. Рекордът на Дъстин е 13 победи и две загуби. Единственото нещо, което е решаващо в този бизнес, е нокаутът. Всичко останало – решения, задушавания – всичко това за мен не означава нищо„, каза Макгрегър.

Нурмагомедов, който през 2018 г. принуди Конър да се предаде в четвъртия рунд, даде да се разбере, че има различна гледна точка по този въпрос.

Няма нищо по-добро в този спорт, от това да влачиш противника дълбоко в океана, да му показваш кой е всъщност и да го накараш да се предаде„, написа непобеденият дагестански боец.

На 10 юли в UFC 264 в Лас Вегас, Конър Макгрегър ще завърши трилогията с Дъстин Порие и ако успее в тази битка, ще се класира за мач шампионския колан на UFC в лека категория срещу шампиона Чарлз Оливейра.