Начало ММА Оливейра обеща да нокаутира Макгрегър и Порие
0

Оливейра обеща да нокаутира Макгрегър и Порие

Оливейра обеща да нокаутира Макгрегър и Порие
0

Конър Макгрегър и Дъстин Порие ще проведат битка, която ще определи официалния претендент за титлата в лека категория, която е притежание на Чарлс Оливейра. Бразилецът обаче обеща, че ще нокаутира всеки от двамата.

Никога не избирам противници и винаги съм готов да се бия. Това са две големи имена в нашия спорт. Всички разбират, че бой с Макгрегър винаги е много пари. Порие не е толкова паричен, но и двамата са страхотни съперници. Ще бъда готов. Вярвам в моето джиу-джицу, а нещо ми подсказва, че ще ги нокаутирам и двамата. Аз го усещам

„Преди няколко години Чарлз беше просто човек от джиу-джицу. Той вървеше напред, пропускаше удари и действаше предпазливо. Сега той не се страхува да търгува с тези хора. Който и от двамата да е моят противник, ще бъде страхотна битка, сигурен съм. Чарлз вече не е просто нервак. Той е универсален боец, както на земята, така и в изправено положение. Мисля, че и двамата ще бъдат нокаутирани„, каза шампионът.

Двубоят между Порие и Макгрегър ще бъде основното събитие на турнира UFC 264 , който ще се проведе на 10 юли в Лас Вегас.