Начало ММА Хамзат към Нейт Диаз: Ще покажа кой е истински гангстер
0

Хамзат към Нейт Диаз: Ще покажа кой е истински гангстер

Хамзат към Нейт Диаз: Ще покажа кой е истински гангстер
0

Хамзат Чимаев ще има възможността да победи легенда на UFC на 10-и септември. Чеченецът трябва да се изправи срещу колоритния Нейт Диаз в главната битка на събитието UFC 279 в „T-Mobile Arena“ Лас Вегас. Боецът обаче, не е сигурен, че съперникът му ще се появи.

От 2013-а насам по-малкият от братята Диаз има едва осем двубоя в клетката. В последната си битка преди повече от година загуби с единодушно съдийско решение от Леон Едуардс. Преди този сблъсък, той не беше стъпвал в октагона 19 месеца, така че е разбираемо Чимаев да се „притеснява“.

„Не мисля, че това хилаво момче ще се появи за двубоя. ще видим какво ще стане. Ако иска, ще се бием и на 84 килограма. За мен няма значение.“, заяви Хамзат пред mmafighting.com.

Състезателят на стокхолмския „All Stars“ допълни, че би се изправил и срещу Камару Усман в същата вечер и ще победи и него.

Всеки казва, че Нейт е гангстер. Аз ще покажа кой е истински гангстер. Идвам от Чечня. Израснал съм във война и ям гангстерите за закуска….Нейт каза, че не ме харесва, но аз го харесвам. Израснал съм с негови битки. Бях в училичще още, когато той се биеше в UFC. Преди гледах американците как се бият в UFC, а сега аз се бия срещу тях“

Непобеденият в професионалния ММА Чимаев очаква битката с Нейт да не стигне до последния гонг. Той планира да е четвъртият боец, който да приключи Нейт Диаз.

„Просто ще размажа лицето му. Ако играем в стойка, ще го нокаутирам. Ако паднем на земята, ще го откажа. Ще направя това, което упражнявам с треньорите ми в залата…….един, или два рунда. Ще видим.“

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".