Начало ММА Хенри Сехудо: Ще победя Дилашоу и в двете категории
0

Хенри Сехудо: Ще победя Дилашоу и в двете категории

Хенри Сехудо: Ще победя Дилашоу и в двете категории
0

Шампионът в категория муха е уверен в себе си преди супер-двубоя с Ти Джей Дилашоу, който ще слезе в неговата категория, за да премерят сили в Октагона.

Сехудо заяви, че редуцирането на теглото на Дилашоу ще му изиграе лоша шега в подготовката за двубоя. Според олимпийския шампион по борба, Ти Джей няма да е толкова силен в деня на двубоя, ако не намали теглото си по най-правилния начин.

Най-лекият шампион на UFC е категоричен, че когато победи Дилашоу и ако дивизията му е закрита, той ще се качи при 61-килограмовите и ще му даде реванш. Сехудо добави, че първоначалния замисъл за двубоя е бил за битка в категория петел, но Дилашоу се е съгласил да свали килограмите.

„Бил съм подценяван много пъти, но ще ви кажа това – аз съм единственият олимпийски шампион по борба и шампион на UFC. Шампион съм в двата най-мъжки спорта, няма друг като мен. Бях поставен на 37-мо място в ранглистата преди да спечеля олимпийския си медал. Джонсън ме нокаутира още в първия рунд на първия ни двубой, но аз се завърнах и го победих. Ще победя и Ти Джей, ще отрежа главата на змията“, завърши изказването си за двубоя Сехудо.

Вижте цялото интервю на Сехудо тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".