Начало ММА Холи Холм полудя от щастие: Кучето ми е намерено!

Холи Холм полудя от щастие: Кучето ми е намерено!

Холи Холм полудя от щастие: Кучето ми е намерено!
0

Звездата в смесените боеве Холи Холм съобщи радостната новина, че е открила своето куче. Бившата шампионка на UFC не беше на себе си, след като изгуби най-добрата си приятелка.

Холм обяви парична награда за този, който открие животинчето. Благодарение на популярността си в социалните мрежи – снимката на кучето Ривър набързо се разпространи.

„Чувствам се благословена! Благодаря ти, Аманда. За това, че Ривър вече си е обратно вкъщи. Благодаря на всички за загрижеността и молитвите. Ривър беше открита на километри, но са се погрижили добре за нея последната нощ“, написа Холм в социалните мрежи.

„Ривър е добре с изключение на дребни наранявания, защото е тичала напосоки от страх. Отново благодаря на всички, защото сърцето ми не побира страхотното чувство в момента.“

Сега Холи Холм може да се концентрира отново върху тренировките и подготовката си за важната битка с Ирен Алдана на 2 август (българско време).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.