Начало ММА Холивудската звезда Хали Бери представи своя ММА филм

Холивудската звезда Хали Бери представи своя ММА филм

Холивудската звезда Хали Бери представи своя ММА филм
0

Дългоочакваният ММА филм на Хали Бери „Bruised” (Насинена) официално е факт. Лентата излезе по цял свят на 24 ноември и вече е налична за гледане в една от големите онлайн стрийминг платформи.

Носителката на награда „Оскар“ е включила и една от големите звезди на UFC – Валентина Шевченко. Нейната роля обаче е нетипична, защото се бие за конкурентната организация Invicta.

Хали е режисьор и продуцент на филма, но и самата тя участва в главната роля.

Холивудската звезда счупи ребра при снимките в желанието си каскадите да са максимално достоверни, което забави реализирането на продукцията.

Героинята ѝ е бивша състезателка, която е принудена да се завърна, но никой не ѝ дава шанс.

Заваляха първите отзиви и голяма част от тях са положителни. Филмът за няколко часа оглави редица класации, но всеки сам трябва да прецени за себе си дали тези 132 минути екшън са по вкуса му.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.