Начало ММА Хали Бери се вкара в голяма беля заради ММА филма си
0

Хали Бери се вкара в голяма беля заради ММА филма си

Хали Бери се вкара в голяма беля заради ММА филма си
0

Една от емблемите на съвременното кино – актрисата Хали Бери се вкара в голяма беля заради своя филм „Bruised” (Насинена). Красавицата е режисьор и играе главната роля в кино лентата, чийто сюжет е свързан с живота на ММА боец.

Освен че още в началото на снимките Хали е получила счупвания на две ребра, сега тя трябва да се разправя и със съдебно дело. Срещу Бери има заведен иск от бившия боец в UFC Кат Зингано.

Тя твърди, че Хали й е предложила главната роля преди началото на снимките през 2019-а. В резултат на това Зингано е трябвало да откаже мач в клетката на UFC, тъй като е рискувала да претърпи травми, а това да доведе до отпадането й от снимките.

След като Кат е взела решение да участва във филма и е отхвърлила предложение за сериозна сума за двубой в октагона, тя е загубила своята позиция в най-престижната верига в света. Или поне така твърди самата Зингано.

По думите й, Хали е спряла да си вдига телефона и е започнала да се крие от нея. Това е довело до сериозни пропуснати ползи от страна на настоящата състезателка във веригата „Белатор”. Именно това е и причината Зингано да заведе иск срещу Бери. По думите й, поведението на актрисата и режисьор е довело до големи загуби в професионален план.

Самият филм „Bruised” се очаква да излезе на екран през ноември. Той разказва за тежкия живот на жена боец в ММА и всички проблеми, с които тя се сблъсква.

Хали Бери е преобразена в ролята на боец от ММА