Начало ММА Рампейдж се закани да „влее разум” у Конър Макгрегър
0

Рампейдж се закани да „влее разум” у Конър Макгрегър

Рампейдж се закани да „влее разум” у Конър Макгрегър
0

Бившият световен шампион на UFC и „Pride” Куинтън Джаксън-„Рампейдж” взе отношение относно поведението на Конър Макгрегър. Той стана поредната фигура в бойните спортове, който реши да съветва ирландеца как да се държи и какво да прави.

В предаването „MMA Hour” „Рампейдж” обясни, че оценява високо всичко, което „Ноториъс” е направил за промотиране на спорта. Той обаче не е съгласен с някои от нещата, които Конър прави.

Не харесам голяма част от онова, което Конър говори, но той е страхотен за нашия спорт. В крайна сметка той забавлява хората, а това е много важно. По мое мнение, той може да говори и прави каквото иска. Така или иначе, излага само себе си”, коментира Джаксън.

Той продължи в същия стил. „Не съм го срещал никога, но съм фен на Конър Макгрегър заради онова, което е постигнал”.

„Рампейдж” обаче промени стила си, когато стана въпрос за скандала между Макгрегър и възрастен мъж от 2019 година в бар. „Много ми се иска да си вземе почивка от биенето на стари хора. Това не е правилно. Имам нужда да влея малко разум в Конър Макгрегър заради тази тъпотия”, каза още Джаксън.

Рампейдж” се готви да се върне на ринга за мач с Шанън Бригс по боксови правила. Бившият световен шампион в тежка категория и актуалната филмова звезда са в заключителни преговори за двубой, който трябва да се проведе на 4 декември.