Начало Други Президентът на WKF лично поздрави Ивет Горанова с официално писмо

Президентът на WKF лично поздрави Ивет Горанова с официално писмо

Президентът на WKF лично поздрави Ивет Горанова с официално писмо
0

Президентът на Световната карате федерация (WKF) – Антонио Еспинос, изпрати официален поздравителен адрес до Ивет Горанова.

Испанецът е удивен от уменията на олимпийската шампионка в дисциплината кумите, категория до 55 килограма.

Той благодари на Горанова за отдадеността, с която тя е посланик на карате по цял свят.

Boec.BG Ви предлага поздравителното писмо:

„Скъпа Ивет,

След края на Олимпийските игри в Токио 2020 искам да ти изпратя моите най-искрени поздравления за големия ти успех. Както съм казвал много пъти през последните дни и седмици, карате влезе в историята на това издание на Игрите и ти като олимпийски медалист безсъмнение си част от тази история.

По време на дългото приключение до Токио ние от WKF, спортът карате и ти преживяхме много повече трудности, отколкото очаквахме в началото. Въпреки това, провеждането на историческия карате турнир в Токио ни достави заслужената награда, усилията си струваха.

WKF и карате семейството има честта да разчита на теб за посланик на нашия спорт. Ти демонстрираш духа и качествата на карате в пълния си блясък. Ще продължаваме да работим за нашите цели, включително добавянето на карате като перманентен участник в Олимпийската спортна програма, за да позволим на бъдещите поколения да последват стъпките ти на олимпиец.

С уважение,

Антонио Еспинос,

Президент на WKF“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.