Начало ММА Холоуей не обиди колегите си, заведе сина си в Дисниленд

Холоуей не обиди колегите си, заведе сина си в Дисниленд

Холоуей не обиди колегите си, заведе сина си в Дисниленд
0

Шампионът на UFC в категория перо – Макс Холоуей (19-3), се отдаде на дълга и заслужена ваканция. Звездата се дистанцира от кавгите и нецензурните реплики, които завладяха света на ММА в последните няколко дни.

В момента „Благословения“ се наслаждава на безценни мигове със сина си. Заведе малчугана на мечтана екскурзия в Дисниленд.

„Добре дошли в джунглата“, написа към една от снимките Холоуей, използвайки популярната реплика.

На заден план се забелязва емблемата на Африка – митичното дърво Баобаб. То е с необичайни размери и форма. Среща се в саваната, а местните го наричат „дървото на живота“.

Вчера 6-годишното хлапе се запозна с любимите си герои на Дисни.

Семейството е от няколко дни в Калифорния.

Макс Холоуей за последно бе в Октагона на 8-ми декември, когато защити за втори път пояса си. Роденият в Хавай състезател победи Брайън Ортега с технически нокаут в 4-ия рунд.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.