Начало ММА Холоуей: Срещата ми с Хабиб е неизбежна
0

Холоуей: Срещата ми с Хабиб е неизбежна

Холоуей: Срещата ми с Хабиб е неизбежна
0

Шампионът на UFC в категория перо Макс Холоуей смята, че срещата му с шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов е неизбежна.

„Порие и Макгрегър виждат двубоите различно от мен. Жалко е, че битката ми с Хабиб не се е състояла досега, но той е на път да се превърне в един от най-големите бойци в историята. Аз съм на същия път, така че съм сигурен, че ще се срещнем. Докато целите ни съвпадат, пътищата ни са предопределени да се кръстосат. Такъв мач ме вдъхновява и се надявам един ден да се случи„, коментира Холоуей.

„Хората казват, че съм прекалено голям за перо, но твърде слаб за лека категория. Работата е в това с кого се биеш. Изглеждам твърде голям за дивизията, само защото съм висок. Но ръцете ми са къси като на тиранозавър. Не усетих в двубоя с Дъстин Порие, че той е по-голям. Нямаше значително предимство дори в силата. Той успя да вкара хубави удари, но не усетих да е чак толкова извън обсега ми. И в клинч не усетих огромно предимство в силата му. Той се бори разумно и успя. Аз търсех момент за ударите си, но не уцелих“, допълни шампионът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.