Начало ММА Яир Родригес с брутално подут крак след загубата от Холоуей (СНИМКИ)

Яир Родригес с брутално подут крак след загубата от Холоуей (СНИМКИ)

Яир Родригес с брутално подут крак след загубата от Холоуей (СНИМКИ)
0

Мексиканецът Яир Родригес се завърна в Октагона на UFC след близо двугодишно отсъствие, но „Пантерата“ имаше късмета да се натъкне на един от най-коравите и блестящи бойци, които някога са се състезавали в UFC – Макс Холоуей.

Двамата се изправиха в главното събитие на UFC Вегас 43, а след 5 рунда луда битка победата заслужено отиде на сметката на бившия шампион в категория „перо“.

Макс отново демонстрира безстрашието си и феноменалните си боксови умения, докато противникът му разчиташе изключитлено много на ритниците се. Особено в първите три рунда. Сухата статистика показва, че Родригес е пласирал 57 от 64-те си опита за попадение с крак, като 90% от тях представляваха лоу кик в десния крак на Холоуей.

Яир обаче остана неприятно изненадан от факта, че Холоуей показа „железен“ прасец и глезен и въпреки огромния брой попадения, „Благословения“ не изпита видими проблеми от атаките на съперника си.

Това обаче не може да бъде казано за Родригес, чийто десен крак бе ужасяващо подут след края на двубоя.

Самият боец сподели снимки с феновете си в Instagram, „хвалейки“ се с крак, който прилича повече на балон, отколкото на човешки крайник.

Все още не е ясно дали мексиканецът има някакви по-сериозни повреди на крака си и какво медицинско наказание ще получи.