Начало ММА Заформя се второ дерби Дагестан – Бразилия в ММА

Заформя се второ дерби Дагестан – Бразилия в ММА

Заформя се второ дерби Дагестан – Бразилия в ММА
0

Усман Нурмагомедов предизвика Патрики „Питбул“ Фрейре след победата си над Крис Гонзалес в мач от „Белатор 283“. Изказването беше преведено от братовчед му Хабиб, който също взе микрофона в клетката. По-младият член на дагестанското семейство записа нов впечатляващ успех чрез отказване още в първия рунд.

Много е вероятно президентът на „Белатор“ Скот Кокър да организира именно тази битка. В ММА средите вече се заговори за второ люто дерби Дагестан – Бразилия. Любопитното е, че отново в лека категория – на конкурентната организация UFC.

Там за вакантния пояс ще спорят Чарлс Оливейра и Ислам Махачев.

„Ще победим бразилците всеки един път“, закани се по-късно Усман Нурмагомедов в социалните мрежи.

В Twitter започна да се обсъжда на висок глас темата относно битки между състезатели по нации, подобно в други спортове.

Иначе победата на Усман Нурмагомедов беше четвърта негова в „Белатор“ и трета чрез приключване.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.