Начало ММА Заради Хабиб: Махачев пожела мач с Фъргюсън

Заради Хабиб: Махачев пожела мач с Фъргюсън

Заради Хабиб: Махачев пожела мач с Фъргюсън
0

Ислам Махачев поиска да се бие с Тони Фъргюсън в името на Хабиб Нурмагомедов. Двамата трябваше да влязат в клетката цели 5 пъти, като винаги една или друга причина отменяше сблъсъка.

Сега „Орела“ е пенсиониран от големия спорт и Ислам иска да поеме щафетата.

„Ако ми дадат избор, нека е Тони, защото имаме история с него“, Махачев сподели след победата.

„Хабиб трябваше да се бие 5 или 6 пъти, нека приключим това веднъж завинаги. Ще му покажа нивото на Нурмагомедов. Хората не разбират, че Тони не е на това ниво. Не виждат как пресира Хабиб и си мислят, че са специалисти по всичко. Аз искам да съм като него, а не да правят пари.“

Оказа се, че Хабиб е много повече от просто треньор и приятел на дагестанците в UFC.

„Идва в САЩ без семейство, стои по 2 месеца, за да ни помага. Наемаме голяма къща за целия отбор и той поема всички разноски. Идва и ни взима коли под наем и тн. Ако някой не знае това, нека стане публично. Не ни иска пари никога и не взима като му даваме“, разкрива Махачев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.