Начало ММА Засилиха Макгрегър и легенда от NFL към Кеч мания

Засилиха Макгрегър и легенда от NFL към Кеч мания

Засилиха Макгрегър и легенда от NFL към Кеч мания
1

По-рано днес Конър Макгрегър обяви, че се оттегля от професионалния ММА (за втори път). Суперзвездата написа обръщение към феновете си в социалните мрежи.

Това доведе до много спекулации, сред които се открояват и някои много достоверни становища. Специалистите в САЩ откриха връзка между ранното отказване от професионалния спорт на ирландеца и легендата в американския футбол – Роб Гронковски.

Трикратният шампион на NFL и един от бъдещите атлети в „Залата на славата“ изненадващо сложи край на славната си кариера едва на 29. Това се случи миналия уикенд без да има каквито и да е индикации. Днес внезапно примерът му последва 30-годишният Конър…

А остават само 11 дни до най-голямото събитие на WWE за годината – Кеч мания.

Гронковски има силни връзки в Световната федерация по кеч. Преди дни Конър Макгрегър пък заяви, че би преследвал Брок Леснар навсякъде. Бившият състезател на UFC е най-скъпоплатената звезда в развлекателните спортове.

Запознати твърдят, че ирландецът ще участва само в няколк събития на година – предвид останалите си ангажименти. Срещу умопомрачителни хонорари, разбира се. Така той би последвал примера на друга бивша шампионка в ММА – Ронда Раузи.

Гронковски и Конър на Кеч мания. Възможно ли е?

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.