Начало ММА Завръщането на Ник Диас под въпрос
0

Завръщането на Ник Диас под въпрос

Завръщането на Ник Диас под въпрос
0

След като разговаря лично с Ник Диас, президентът на UFC Дейна Уайт се съмнява, че бившият шампион в полусредна категория на Strikeforce наистина ще възобнови професионалната си кариера след шестгодишна пауза.

Имахме страхотен разговор, но колко наистина иска да се бие, остава отворено. Говорихме, обсъдихме евентуално завръщане, но засега не мога да кажа нищо категорично. Работата е там, че когато го чуя да говори за бой, неволно го сравнявам с това, което младите гладни диваци казват за битките, с които общувам всеки ден и които искат да пробият в топ 10 и да станат шампиони.

Ник Диас е виждал всичко това и преди, бил е участник в големи битки и просто не го виждам като мотивация, когато говори за това. Това е игра на млади хора и аз търся талантливи и перспективни бойци, които искат да се бият с най-добрите и един ден да станат шампиони„, каза Уайт.

Чимаев може да се изправи срещу Ник Диас

Дейна Уайт обяви вероятното завръщане на Ник Диас в октагона след UFC 261 в Джаксънвил, обещавайки да организира битка с участието на бившия претендент за шампионския пояс на UFC в полусредна категория. В същото време ръководителят на организацията не изключи, че съперникът на популярния американски боец ​​може да бъде Хамзат Чимаев.