Начало ММА Жена нахапа ММА шампионка заради Тръмп (СНИМКА и ВИДЕО)
0

Жена нахапа ММА шампионка заради Тръмп (СНИМКА и ВИДЕО)

Жена нахапа ММА шампионка заради Тръмп (СНИМКА и ВИДЕО)
0

Бившата ММА шампионка Тара Лароса беше нахапана от противничка на американския президент Доналд Тръмп по време на протест в Портланд.

4-кратната носителка на пояси в категориите „петел“, „муха“ и „супер муха“ беше част от демонстрация, почитаща Деня на ветераните в САЩ, когато жена се конфронтира с групата и действията й бързо прераснаха в опит за физическа саморазправа.

Лароса свали на земята жената и я задържа, като впоследствие се оказа, че агресивната дама е нахапала бившата ММА състезателка по гърдите.

В едно от видеата се чува как Тара Лароса, облечена в дрехи със знака на дясната организация „Прауд Бойс“, моли сподвижниците си да спрат да обиждат жената и да не й размахват среден пръст в лицето, като успокоява и самата нея с думите: „Успокой се!“ и „Моля те, престани!“.

Като ММА боец 41-годишната Тара Лароса има зад гърба си 22 победи и 5 загуби, както и титли в DaMMAge Fight League (2010 г.), Locked in the Cage (2009 г.) BodogFight (2007 г.) и UCW (2006 г.). Последната й професионална битка е от 2015 г.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.