Начало ММА Жена от UFC преби жестоко крадец, опитал да открадне телефон

Жена от UFC преби жестоко крадец, опитал да открадне телефон

Жена от UFC преби жестоко крадец, опитал да открадне телефон
1

По-добре да не ядосвате жените от UFC!

Защо нагледно доказа бразилската ММА състезателка Поляна Виана (10-2-0), срещу която бе направен опит за грабеж.

26-годишната бразилка жестоко преби своя нападател, който опитал да ѝ открадне мобилния телефон. Инцидентът се е случил през уикенда, докато 26-годишната бразилка очаквала своето такси „Юбер“. Непознат мъж се приближил тихомълком към нея.

„Когато той видя, че го забелязах, седна до мен. Попита ме колко е часът. Отговорих му, но той нямаше намерение да си тръгва. И тогава той ми каза: „Дай си телефона и не се дърпай, защото съм въоръжен“. После посочи към джоба си, но предметът, който се виждаше там, изглеждаше твърде мек за пистолет. Той беше твърде близо до мен и прецених, че няма да има време да го извади, дори и да е пистолет. Скочих, ударих го два пъти и го ритнах. Той падна назад, хванах го за гърба и започнах да го удрям. После седнах върху него и му казах: „Сега ще чакаме полицията“. Той беше толкова уплашен, че дори не се съпротивляваше“, ракзва Виана и дори посочва, че крадецът сам е настоявал да извикат полиция, за да не го бие повече.

На ММА състезателката помогнали и случайно преминаващи хора, които сигнализирали до полицията чрез телефонно обаждане. Когато органите на реда пристигнали, установили, че оръжието, което крадецът твърдял, че разполага, всъщност бил картон. Все пак той е обвинен в опит за въоръжен грабеж.

Преди да отиде зад решетките, обаче, той трябвало да мине през спешното отделение и да му бъде оказана медицинска помощ, тъй като бил сериозно набит. Справка показало, че нападателят имал криминално досие и дори е излежавал присъда за грабеж.

Поляна Виана дебютира в най-престижната организация за смесени бойни изкуства точно преди година и има два мача досега – победа  и загуба. За нейното геройство съобщи и шефът на UFC Дейна Уайт, който публикува снимка на Виана и на пребития престъпник своя профил в Инстаграм и написа, че е много лоша идея да се забъркаш с боец от UFC. Дори и това да е жена!