Начало Други AEW привлече звезда на женския кеч (СНИМКА+ВИДЕО)

AEW привлече звезда на женския кеч (СНИМКА+ВИДЕО)

AEW привлече звезда на женския кеч (СНИМКА+ВИДЕО)
0

Още една звезда на Световната федерация по кеч вече е част от конкуренцията – All Elite Wrestling! Това е бившата шампионка при жените – Пейдж, вече известна като Сарая!

Тя се появи на последното шоу на AEW – АEW Dynamite: Grand Slam, което се проведе през миналата седмица в Ню Йорк.

Нейното излизане на ринга буквално побърка феновете в залата!

30-годишната състезателка е една от най-известните диви в света на кеча! Родената в Норич, Англия Сарая има богата кариера в кеча!

Тя стартира в този спорт през 2006 година, въпреки крехката си възраст от едва 14 години. През 2012 година боецът започва да се подготвя в Световната федерация по кеч и до 2014-а е част от лигата за развитие на кечисти на WWE!

На 20 юни 2013 година, известната тогава като Пейдж, печели титлата при жените в NXT WWE, държейки я около година. През това време тя дебютира и в най-силните ростери на Световната федерация по кеч като печели и най-ценното отличие при жените – Шампион на WWE цели 2 пъти!

Във федерацията на Винс Макмеън, Пейдж се изявява до края на 2017 година, след което напуска и не се занимава с кеч до този момент! Пет години по-късно тя е готова за нови битки на ринга!

Общият баланс на кечистката в кариерата й е: 385 победи, 21 равенства и 268 загуби в общо 674 срещи!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".