Начало Други Българска Федерация по Таекуон-До ITF организира втори курс за треньори

Българска Федерация по Таекуон-До ITF организира втори курс за треньори

Българска Федерация по Таекуон-До ITF организира втори курс за треньори
0

Втори лицензионен курс за треньори ще организира Българска Федерация по Таекуон-До ITF. Той ще се проведе в рамките на три дни – 2-ри, 3-ти и 4-ти октомври. Този път локацията за провеждането е град Пловдив.  Темата и лицензът ще са за треньори в дисциплината спаринг клас „S“ и самозащита клас „SD“. Специални гост-лектори ще са проф. Свилен Нейков и проф. д.п.н. Веселин Маргаритов.

В края на месец август федерацията организира първия Треньорски курс в Благоевград, в който участие взеха над 100 треньори и помощник треньори от цялата страна. Фокусът бе в дисциплината „Форма“ с лектори майстор д-р Марио Богданов – председател на Българската федерация по Таекуон-До ITF, майстор Вергилий Ситнилски – генерален секретар на Федерацията и д-р Силвия Илиева – заместник председател на съдийската комислия на Европейската Федерация и председател на комисията по научна дейност към БФТ ITF.

Освен предстоящия втори курс за треньори, в залата АСТК „Тракия“ ще се проведе и изпит за черни колани над 4 дан. Събитието е планирано за 2-ри октомври от 12 ч.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.