Начало Други България приключи участието си в Пореч без отличие

България приключи участието си в Пореч без отличие

България приключи участието си в Пореч без отличие
0

Европейско първенство по джудо за юноши не се оказа състезанието на България. Националите ни не успяха да спечелят нито един медал от хърватския град Пореч.

Това беше първият сериозен турнир за тях след голямата пауза, която оказа негативно влияние.

При 73-килограмовите Марк Христов записа две победи и се представи най-добре от нашите в Ден 2. Националът ни елиминира гръка Михаил Тсуласливи и поставения румънец Адриан Сулца.

В следващия кръг Христов отстъпи на словака Юс Мецилошек. Другият ни представител в тегловата дивизия Антонио Янев беше отстранен в първия кръг от Турпал Джопаев (Финландия).

Без медали за България в първия ден от Европейското по джудо за юноши

Добромир Калистерски (81 кг) загуби схватката с унгареца Гергели Нерпел. На 90 килограма Станислав Стефанов отстъпи на Аслан Папоян (Австрия).

При най-тежките +100 кг Ивайло Димитров беше победен от Сиди Сар (Белгия).

Девойки до 63 килограма – Цветелина Маринова загуби от Заря Тавчар (Словакия), а Катерина Дойчева (78 кг) падна от унгарката Силвия Фаркас.

Участие в елитната надпревара за до 21-годишни заявиха 412 джудисти от 40 държави (235 мъже и 177 жени). Състезанието се проведе под изключително строги мерки предвид пандемията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.