Начало ММА UFC се договори с гигант в гейминга за още 10 години

UFC се договори с гигант в гейминга за още 10 години

UFC се договори с гигант в гейминга за още 10 години
0

UFC и студиото за видео игри Electronic Arts ще продължат да си сътрудничат поне до 2030 година. Двете страни си стиснаха ръцете в четвъртък вечер и обещаха да пуснат на бял свят още дузина успешни заглавия.

До момента от EA издадоха 4 игри с марката UFC.

Последната излезе наскоро и получи оценка 83 от 100. На корицата са шампиона в средна категория Израел Адесаня и носителя на пояса BMF Хорхе Масвидал.

„Радостни сме да съобщим партньорството си с EA за следващата декада“, споделят от UFC.

„Те са важна част от нашата ММА организация и се доказаха като лоялен партньор и приятел. Благодарение на игрите им много хора научиха за нас. Последната част е най-успешната до момента, но в студиото им винаги се стремят към подобряване. Ще продължаваме да си сътрудничим за страхотни игри, на които нашите фенове да се наслаждават.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.