Начало Други Българско участие на световна конференция в Манчестър

Българско участие на световна конференция в Манчестър

Българско участие на световна конференция в Манчестър
0

Световната таекуондо федерация организира първата по рода си иновативна конференция. Тя е с цел осигуряването на информация и дискусия от водещи авторитети по теми, касаещи таекуондо и света на спорта. Домакин на събитието бе Манчестър, Великобритания.

Лектори от ООН, MOK и редица водещи организации очертаха ключови насоки, в които светът ще работи за решаване на редица проблеми: бежанската криза, насилието в спорта, употребата на допинг, треньорската компетенция и др.

Обсъди се бъдещото обучение на треньори по таекуондо, за да се работи в безопасна, креативна и ползотворна среда. А също така за възпитаване на бъдещи лидери. Главната концепция на бъдещето развитие е националните федерации да провеждат ежегодни опреснителни курсове за треньори, като по този начин въведат последните успешни практики на. Проектът вече е стартирал у нас.

Поради тази причина президентът на Световната таекуондо федерация – д-р Чо, беше поканил президента на БФТ – Слави Бинев и Димитър Аврамов, преподавател в НСА „Васил Левски“.

През следващите дни Манчестър ще е домакин на Световното първенство по таекуондо, а конференцията бе само една от страхотните прояви, съпътстващи състезанието.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.