Начало Други Бойна верига в Русия ще бъде излъчвана НА ЖИВО

Бойна верига в Русия ще бъде излъчвана НА ЖИВО

Бойна верига в Русия ще бъде излъчвана НА ЖИВО
0

Добри новини за любителите на бойните спортове. В момент, в който целият свят и повечето спортни състезания за парализирани заради пандемията от коронавирус, една бойна организация ще излъчи на живо своя гала вечер.

Става дума за World Total Kombat Federation (WTKF). Галата ще се проведе на 5-ти април в Русия и макар да не се съобщават подробности никъде, най-вероятно ще мероприятието бъде без публика. Битките ще се проведат в московската зала „Лас Вегас“.

Може да гледате битките ТУК

Те ще бъдат по правилата на бойно самбо и ръкопашен бой. Провеждат се в специален рингов пръстен, а не традиционната ММА клетка. Този пръстен позволява битката да се вижда от всички ъгли постоянно. Форматът на битката е 3 рунда по 3 минути, а според правилника са разрешени всички техники на удряне с ръце и крака.

В бойната карта са включи два двубоя за титла – Веженко срещу Мирзамагомедов в тежката категория, както и Магомедов срещу Сатаркулов в средната категория.

Организацията World Total Kombat Federation (WTKF) е създадена в Швейцария през есента на 2018-та, но се провежда на територията на Русия. Тя се води от легендарният мениджър и промоутър Владимир Хрюнов. За първи път събитието ще бъде излъчвано на живо в YouTube.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.