Начало Видео Честита Нова година! (ВИДЕО)

Честита Нова година! (ВИДЕО)

Честита Нова година! (ВИДЕО)
0
  1. Честита Нова година!

Екипът на Boec.BG ви пожелава 2020-та да бъде една прекрасна година, изпълнена с много здраве за всички, да има много щастливи моменти, много спортни и лични победи, много сбъднати желания и мечти!

Нека всеки ден да се стремим да бъдем по-добри във всичко, което правим и да се опитаме да подобрим и това, което ни заобикаля! Да бъдем светъл пример и да заразяваме с добро! Да не се отказваме и да знаем, че с търпение, воля и желания може да се постигне всичко!

На нас си пожелаваме да имаме много поводи да споделяме безброй успехи на българските бойци у нас и по света, да успяваме да запалим любопитството и страстта в малки и големи към бойните спортове и изкуства, да продължаваме да се радваме на доверието на нашите верни читатели! Нека бъдем заедно и в следващите 12-сет месеца!

„Със сигурност няма нищо друго, освен действителната цел на настоящия момент. Целият човешки живот е поредица от моменти.“ (самурайска мъдрост)

*Във видеото може да видите последното за 2019-та година издание на телевизионното предаване „BOEC.BG“, в което част от най-добрите български бойци отправят своите пожелания.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.