Начало Видео Предаването „BOEC.BG“ с гост Мила Савова (ЗАПИС)

Предаването „BOEC.BG“ с гост Мила Савова (ЗАПИС)

Предаването „BOEC.BG“ с гост Мила Савова (ЗАПИС)
0

В студиото на „BOEC.BG“ влиза една красива, аткрактивна и много активна жена. Тя не се страхува да се изправя пред всякакви предизвикателства и приключения. Има педагогическо образование, но по професия е ортодонт. Родом от Варна е. Живяла е известно време в САЩ, а сега се е установила в София. Тренирала е плуване, ски, атлетика, но никога бойни спортове… до 2016-та година, когато се докосва до бразилското джу джицу. Днес това е нейната страст. Не просто хоби, а състезателна дейност..

Представяме ви Мила Савова.

Тя влезе в историята на българското джу джицу като първата ни европейска шампионка при дамите. Това се случва на турнира в Лисабон през 2017-та, където варненката се окичи със златото в категория до 53 кг (бели колани), а това ѝ донесе и месечната награда за най-добър спортист на град Варна. Има още сребърни и бронзови медали от отворените турнири в Мериленд, САЩ. Носител е на син колан.

Напоследък името и се свързва със социалните мрежи, където е много популярна, както и с връзката ѝ със Сами Хоснни. Нейната половинка също идва от бойните спортове – той е 10-кратен шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муай тай. Как се вижда в бъдещето Мила, получава ли подкрепа от половинката си, какви планове и амбиции има, може да видите от гостуването ѝ в предаването „BOEC.BG“ на 21-ви юни.