Начало Други Четирима наши джудисти на силно състезание в Хага

Четирима наши джудисти на силно състезание в Хага

Четирима наши джудисти на силно състезание в Хага
1

Четирима български джудисти ще ни представляват на международно състезание в Хага, Холания, което ще се проведе между 16-ти и 18-ти ноември.

Турнирът е част от световните Гранд При серии на Международната джудо, които осигуряват участие на Олимпийските игри за най-добре класиралите се. Над 400 елитни джудисти ще вземат участие в преборванията.

В петък (16.11) Янислав Герчев и Валентин Алипиев в категория до 60 кг. ще премерят сили. Божидар Темелков ще стъпи на татамито в същия ден, но в горната категория – до 66 кг. Ивайло Иванов, който се класира на 5-то място на миналите Олимпийски игри, ще влезе в битка за участие на следващата Олимпиада в събота. Българинът, който държеше първото място в световната ранглиста само до преди няколко месеца, ще се бори в категория до 81 кг.

Очаквайте резултати от представянето на нашите джудисти първо в Boec.BG.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".