Начало Видео Два турнира Sofia Open BJJ се задават през 2020-та (ВИДЕО)

Два турнира Sofia Open BJJ се задават през 2020-та (ВИДЕО)

Два турнира Sofia Open BJJ се задават през 2020-та (ВИДЕО)
0

Организаторите на турнира по бразилско джу-джицу „Sofia Open“ обявиха програмата си за 2020-та година. В календара са планирани две състезания – през април и октомври или ноември, като така бъде спазена традицията за трета поредна година.

Още за петото издание на надпреварата се очакват подобрения – ще се увеличи площта за загряване, ще се добавят допълнителни кантари, за да могат участниците да следят своето тегло преди официалната проверка, ще се добавят информационни табла за срещите и др. Входът за зрители ще остане безплатен.

През 2019-та в двете издания „Sofia Open GI“ и „Sofia Open NoGI“ взеха участие над 230 деца и над 500 възрастни.  „Затвърдиха се големите турнири в страната да се провеждат на 6 татамита, с 6 рефера и стюарди, а това дава възможност и на по-отдалечените клубове да пътуват и да тестват уменията си, без да се прибират по нощите въпреки големия брой участници. Даде се добър сигнал за родителите, че техните деца практикуват нещо смислено, което мотивира още повече деца да влезнат в залите – посочват организаторите. – Искаме да благодарим на всички, които оцениха труда и усилията ни през последните 2 години. Качеството коства желание и постоянство, и то не може да бъде сбъркано или подменено, колкото и да бъде опитвано. Именно заради това можете да очаквате с нетърпение и следващите турнир от поредицата Sofia Open Gi/NoGI.“

В предаването „BOEC.BG“ ви запознахме с провеждането на турнира „Sofia Open“. Подробности може да видите във видеото:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.