Начало Други Наш боец с покана за Мач на звездите в бразилското джу джицу

Наш боец с покана за Мач на звездите в бразилското джу джицу

Наш боец с покана за Мач на звездите в бразилското джу джицу
0

Огромно признание за Борис Тонев. Редакторът на сайтовете Boec.BG и Boec.COM получи покана за участие в „Мача на звездите в бразилското джу джицу“ (All Stars BJJ). Състезателят на боен клуб „Левски София“ ще премери сили в една от супер битките на галавечер в Лондон, Великобритания. Събитието ще се проведе на 15-ти март в зала „Brentford Fountain Leisure“.

Тонев ще се изправи срещу местен боец. Негов съперник ще бъде 25-годишният великобританец Люис Бейлей, който е възпитаник на школата „New School BJJ“. Двамата ще покажат умения в категория до 76 килограма, лилави колани. Срещата ще се проведе по правилата на „submission only“ – доминантни позиции и обръщания няма да бъдат точкувани, а при липса на отказване от единия от двамата състезатели, за победител ще бъде определен този, който направи повече реални опити за събмишън.

Галавечерите на „All Stars BJJ“ са едни от най-престижните граплинг събития във Великобритания, в които се участва само с покана. Борис Тонев е първият българин, който ще се изяви в двубой от тази верига. Родният боец само преди седмица участва на Европейското първенство по бразилско джу джицу в Португалия.

„Ще дам всичко от себе си, за да приключа двубоя със събмишън, тъй като победата по точки не е вариант“, обеща Тонев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.