Начало Други Двама легендарни кечисти влизат в залата на славата на WWE

Двама легендарни кечисти влизат в залата на славата на WWE

Двама легендарни кечисти влизат в залата на славата на WWE
0

Едни от най-известните кечисти в последните 20 години, ще влязат в тазгодишната селекция на „Зала на славата“ на Световната федерация по кеч – WWE.

Глен Джейкъбс, известен като „Кейн“ е първата легенда, която ще бъде удостоена с тази чест. 53-годишният испанец, който е висок 213 сантиметра и тежи 147 кг. има феноменална и дълга кариера във федерацията на Винс Макмеън.

Кейн е част от компанията от 1995 година насам. За този период той е записал общо 2998 срещи. От тях гиганта е спечелил 1561, завършил е с равенство 117 и е загубил 1320.

Той е известен в WWE като брат на друга легенда – „Гробаря“. Част от успехите му са: спечелването на световната титла, 9 пъти шампион на организацията при двойките, интерконтинентален шампион и т.н.

Далип Синг Рана, известен като „Великия Кали“ е другото голямо име, което влиза в тазгодишната зала на славата на WWE. 48-годишният индийски кечист направи силна кариера в Световната федерация по кеч. През 2007 година той спечели световната титла като успя да я задържи за 61 дни.

216-сантиметровият гигант има общо 725 срещи като професионален кечист, от които е спечелил 456, завършил е с равенство в 20, а 249 е загубил.

Веднага след обявяването на тазгодишните спортисти, влизащи в Залата на славата на WWE, множество фенове възроптаха за решението именно Великия Кали да влезе там. Причината според тях е, че той няма кеч умения и че в основата на известността му е външния му вид (216 см височина и тегло от 157 кг.).

Залата на славата на Световната федерация по кеч е основана на 22 март 1993 г. От тогава насам общо 204 личности, сред които 113 индивидуални кечисти, 15 групи, 10 знаменитости, 5 служители и 37 посмъртно избрани кечисти са станали част от нея.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.